Over Ons

‘ZESTO’ is het Grieks voor ‘GEZELLIG’…


Wij presenteren u heerlijke wijnen en olijfolie uit diverse gebieden.  Alles kan ook als geschenk verpakt worden en afgeleverd worden waar u dit wenst.

De liefde voor onder andere de streek van de Ardèche en de ontdekking van de vaak onbekende heerlijkheid van zijn wijnen gaf ons de overtuiging om deze te gaan verkopen in België. Tevens voeren wij ook wijnen in uit andere regio’s.

Wij zijn een heel specifieke webwinkel in deze sector en durven het aan om ons te specialiseren in wijnen uit 1 bepaalde regio. Onze selectie wijnen zijn met een haast artistieke passie ontwikkeld. Vandaar hun authentieke karakter. Hetzelfde verhaal geldt ook voor de heerlijke olijfolie die we aanbieden. Alle wijnen en olijfolie’s proeven we zelf ter plaatse en worden enkel rechtstreeks bij de boer aangekocht en door ons op transport gezet. Alle producten worden nagenoeg allemaal vanuit onze voorraad geleverd. Wij garanderen kwalitatieve producten tegen heel interessante prijzen en een klantenservice die voor haar klanten klaarstaat.

Wijn drink je met verstand.

Geniet maar drink met mate (18+).

Onze garanties

Bij ons kan u steevast rekenen op een uitgebreide selectie van kwaliteitsartikelen, professioneel advies en een snelle en correcte levering van uw bestelling.

Topkwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Expertise

Heeft u vragen over uw bestelling? Onze experts staan klaar om u te helpen per email of telefoon!

Snelle levering

Wij staan voor een correcte levering. Uw bestelling , razendsnel bij u thuis geleverd.

Advies op maat

Door de jarenlange ervaring en de nodige kennis die wij graag met u delen garanderen wij u de beste kwaliteit van onze producten. Wij staan u graag bij met advies! Contacteer ons om direct met Carine of Philippe in contact te komen!

Webshop door KMO-Shops-Logo-Wit-XS - Copyright © 2022 - Zesto